WELKOM OP CURACAO!

Stijlvolle stranden, unieke cultuur en keuken, verrassende geschiedenis en architecteur, mooiste duik-en snorkelplekken. Van fascinerende forten en musea tot het Nederlandse koloniale karakter van Willemstad. Je zult versteld staan van wat je ontdekt. Met meer dan vijftig nationaliteiten op Curaçao, vind je een exotische mix die tot uiting komt in de muziek en gastronomie van het eiland. De zon, de branding en het zand.

 

Curaçao staat garant voor ultiem relaxen en zoveel meer. Er zijn zoveel onderwateravonturen te beleven, dat het maar al te eenvoudig is om naar Curaçao te reizen en je tijd grotendeels onder water door te brengen. Curaçao is namelijk de ideale bestemming voor mensen die van duiken houden. Ervaar de bestemming die veelvuldig wordt geprezen als een van de drie beste duiklocaties ter wereld.

 

 

Locaties

Jan Thiel Culinary Beach

Op het strand van Jan Thiel Beach vindt u een scala aan culinair avontuur, van de hand van Culinary Beach Restaurants. Van de vroege ochtend tot de late avond kunt u hier naar hartenlust genieten van het eten, de ambiance en de talloze ontspannende of juist meer sportieve activiteiten.

Site bezoeken
Reviews
Services
Aktie
Reserveer nu