By: Familie Tanate
Rating:
Stayed from: 27-04-2019
Stayed until: 04-05-2019
Villa Royale is een fantastische villa waar we een week met de familie hebben doorgebracht. Het comfort en de privacy van de woning is geweldig. Vanaf een geweldige ontvangst door de gastvrouw (en eigenaars) tot en met het afscheid nemen tot in de puntjes verzorgd. Kortom : een geweldige plek om met volle teugen van een vakantie en Curacao te genieten. Absolute aanrader !
By: Chiara Arndt und Phil Schultz
Rating:
Stayed from: 18-03-2019
Stayed until: 02-04-2019
Zuerst einmal ein großes Dankeschön für den tollen Aufenthalt in der Villa Royale. Wir waren das erste mal auf Curacao und somit auch das erste mal in einer Villa Royale. Die Unterkunft mit den 4 Schlafzimmer, 5 Bädern und einem wunderschönen Ausblick ist definitiv eine Reise wert. Es war alles top gepflegt und super gemütlich und erholsam. Der Außenbereich war top gestylt und die Liegen am Pool samt der Sitzecke haben zum entspannen eingeladen. Einmal die Woche wurde die Villa top gereinigt. Die Betreuung vor Ort war auch perfekt, immer wenn man eine Frage hatte oder Tipps zum Essen gehen oder Abenteuer erleben brauchte, war jemand vom Personal für uns ansprechbar. Rund um war es einer der schönsten Urlaube die wir erleben durften. Vielen lieben Dank an das Team von Villa Royale. Wir kommen definitiv nochmal wieder.
By: Korpel
Rating:
Stayed from: 01-04-2019
Stayed until: 07-04-2019
Fantasische week gehad op Curaçao in Villa Royale wat een adembenemende villa op een top locatie. De foto's op de website zijn mooi maar in werkelijkheid overtreft het alles. En een fantastische gastvrouw Bianca met collega's bedankt voor het hartelijk ontvangst en professionele begeleiding tijdens ons verblijf. Zeker tot ziens
By: Familie Rops
Rating:
Stayed from: 18-01-2019
Stayed until: 29-01-2019
In januari in deze villa geweest, vanaf het eerste moment al super! Mooie locatie en een super mooie villa!! Van elke dag genoten, wat een rust en privacy!!! De gastvrouw Bianca is echt een schat en helpt je goed als er iets is! In november komen we weer terug naar Villa Royale!!!
By: Shel
Rating:
Stayed from: 02-01-2019
Stayed until: 13-01-2019
Waar zal ik beginnen! Ik heb zo genoten van mijn verblijf in de villa. De ligging is ideaal, gastvrouw Bianca is een schat en het huis is simpelweg perfect! Aan alles is gedacht. De villa is daarnaast extreem schoon (en het ruikt heerlijk!), en de kamers zijn prachtig ingericht. Het huis is van alle gemakken voorzien en je hebt voldoende privacy. Ik kan oprecht een ieder aanraden hier te verblijven. Een ware toevoeging voor je vakantie. Ik kan me geen beter verblijf indenken. Bedankt voor alles!
By: Michel
Rating:
Stayed from: 02-11-2018
Stayed until: 09-11-2018
Het verblijf in Villa Royale overtrof al mijn verwachtingen. De locatie op loopafstand van het strand, de goede en persoonlijke service, de prachtige villa waar je heerlijk kunt ontspannen. Echt heel relaxed. Mooie bijkomstigheid is dat je ook gebruik kan maken van de game-room. Altijd leuk om even een potje te tafeltennissen. De villa zelf is ook prachtig ingericht met ruime kamers en ensuite badkamers. Ik heb er van genoten en ik ga hier zeker nog een keer naartoe. Bedankt voor de fijne vakantie!
By: Paul van der Linden
Rating:
Stayed from: 11-11-2018
Stayed until: 15-11-2018
Wow! This was great! What a space, 4 bedrooms and 4 bathrooms, your own spacious pool. This villa is fully equiped, and everything is so new and well maintained. The level of comfort and luxury is very high. We loved the beds so much we want to take it home. A special thanks to Bianca the manager at the resort, she arranges everything you wish. She lives in the same area and knows her way around. At only a few minutes walking there is Jan Thiel beach with a lot of restaurants. There is a gym and tabletennis! Highly recommended, we will come back!
By: Tanja Spoelder
Rating:
Stayed from: 24-11-2018
Stayed until: 04-12-2018
Wij zijn voor de tweede keer in Villa Royale geweest. Vorig jaar was dit zo goed bevallen dat we zonder twijfel er voor hebben gekozen om hier dit jaar weer te verblijven! De villa's hebben alle comfort, zijn zeer stijlvol ingericht, hebben een fijne rustige ligging, maar toch vlakbij het strand en zijn daardoor gewoon geweldig om in te verblijven! De 4 ruime slaapkamers hebben alle een eigen badkamer met een grote inloopdouche met regendouche! De keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur en we hebben meerdere keren gezellig gekookt (wat ook nog beneden kan op de griet BBQ) en daarna gezellig buiten gegeten met uitzicht op de lichtjes van Willemstad! Buiten bij het zwembad is een ruime palapa met gezellige banken en er staan fijne zonnebedden en er is zelfs een buitendouche! Voor gemeenschappelijk gebruik is er in de algeme ruimte oa een fitnessruimte enhier bevindt zich ook de receptie waar Bianca. de lieftallige beheerder, de meeste tijd aanwezig is. Ik kan Villa Royale echt aanbevelen aan iedereen!

You can place your review here, if you also want to share your opinion with our visitors:

Reviews
Services
Special Offer
Reserve now