Jan Thiel


ONTDEK JAN THIEL

Villa Royale ligt in een van de mooiste gebieden op Curaçao: Jan Thiel. Het gebied ligt ongeveer 20 km van de luchthaven, aan de Zuidoost kant van het eiland. Jan Thiel is niet alleen ideaal voor duiken, snorkelen en ontspannen op het strand, maar ook voor zeilen, surfen, kajakken, wandelen en casual- en fine dining.

Jan Thiel is een goed onderhouden gebied met een uitstekende infrastructuur. Naast Jan Thiel ligt de natuurlijk gevormde Caracasbaai plus diverse baaien waaronder het Spaanse Water en een jachthaven. Geschiedenis is vertegenwoordigd door Fort Beekenburg (gebouwd in 1703) en het quarantaine gebouw (gebouwd in 1883) welke zich vlakbij bevinden.

Op loopafstand vindt u het bruisende strand van Jan Thiel. Witte zandstranden, wuivende palmbomen, prachtige uitzichten over de blauwe Caribische zee, vergezeld van aangename temperaturen en een verfrissend tropisch briesje. Hier vindt u ook Papagayo; een internationale hotspot in het hart van het Caribisch gebied met een trendy beachclub en een veelzijdige beach plaza, waar u een casino, een supermarkt, diverse winkels, bars en restaurants vindt.

Reviews
Services
Aktie
Reserveer nu